Skočiť na hlavný obsah

Členovia ŠOK zakladajú hudobnú skupinu - hráŠOK

Pridal/a ŠOK dňa 31.júl 2017

 

Naše združenie bude rezonovať už aj v hudobnom priemysle. Pripravte sa na hráŠOK.

Trio našich členov podľahlo pokušeniu, ktorému čelilo už dlhšiu dobu. Postavili sa čelom výzve, prispieť k rastu hudobnej produkcie na Slovensku, a tak sa zrodila kapela s príznačným názvom "hráŠOK".

Členmi nášho hudobného telesa sú:

  • Peter Ernest, ktorý spieva viac, či menej zrozumiteľne a hrá najmä na gitare (okrem toho aj na všetkých ostatných známych i neznámych hudobných nástrojoch, s výnimkou perkusií) a na produkcii sa podieľa tvorbou hudobných "podmazov". Taktiež si zobral na starosť neľahký oriešok v podobe "mixáže" a finálnej úpravy piesní.
  • Dominik Hollý, čo by ťažký bubeník, je šéfom perkusií a všetkého, čo čoho treba udrieť. Podieľa sa i na tvorbe druhých, tretích a všetkých ostatných hlasov. 
  • Ján Ivančík je tretím, zanedbateľným, členom kolektívu, ktorý sa snaží zvládnuť hru na basgitare a prispieva aj nevšednými zvukovými efektami.

Premiéru mala naša kapela na Drevosochárskom sympóziu Zborov 2017. Momentálne pripravujeme zverejnenie prvého singla "Syr", ktorý debutovo odznel na premiérovom koncerte. Pracuje sa ale aj na ďalších piesňach, ktoré budú pribúdať postupne. Textov a inšpirácie je vraj dosť.

Tak uvidíme...